CHANFAINA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: 250 g vepřových jater, 1/2 sklenky bílého vína, 1/2 menší cibule, 1/2 stroužku česneku, 2 listy čerstvé máty peprné, 1/2 lžičky zelené petrželky, 2 kuličky celého pepře, špetka kmínu, mletá paprika, mletá skořice, 1 lžíce oleje, 1/2 sklenky vývaru, 3/4 lžíce strouhanky, citrón, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Pokrájená játra s pepřem dusíme doměkka na víně. Pak rozpálíme olej, osmahneme nakrájenou cibuli a česnek dosklovata, přidáme koření, játra, mátu, zalijeme vývarem a zasypeme strouhankou. Dusíme pět až deset minut. Osolíme, obložíme plátky citrónu.

CHANFAINA. CHANFAINA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1389 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz